Jäsenkirje 3/2022

16.5.2022 alk. klo 17.00. Kokoontuminen Pyynikinlinnalla, Mariankatu 40 klo 16.45. Ilmoittaudu 12.5. mennessä.

Pyynikinlinna, tutustuminen ja dramatisoitu esitelmä Emil Aaltosen elämästä

Aluksi näyttelijä Auro Vihron draamaopastus, jossa seurataan vuorineuvos Emil Aaltosen matkaa paimenpojasta teollisuusmieheksi, kesto n. 40 min.
Tutuiksi tulevat Emil Aaltosen elämänvaiheet, Tampereen ja suomalaisen teollisuuden historia, suomalaisen taiteen historia ja paljon niiden väliltä. Sitten muihin tiloihin tutustuminen. Lopuksi “kulttuurikeskustelu” ravintola Tuopissa klo 19.-20.

 

Ryhmä voisi olla 30-35 hlöä. Hinta 5€/hlö, raha kerätään paikan päällä ja käytetään Tuoppiin tulijoiden virkistäytymiseen. Tapahtuma on kaikille avoin.

Museossa on alakerrassa pysyvä taidenäyttely ja yläkerrassa Oulun Taidemuseon vieraileva naivistinen näyttely “Rento meininki”

Opastetut teemakierrokset

Emil Aaltosen museo tarjoaa mahdollisuuden tutustua museon näyttelyihin opastetusti. Opastushetkissä tutustutaan museon näyttelyihin erilaisista näkökulmista, ratkotaan tehtäviä, piirretään ja kirjoitetaan, pohditaan, keskustellaan ja koetaan. Tutuiksi tulevat Emil Aaltosen elämänvaiheet, Tampereen ja suomalaisen teollisuuden historia, suomalaisen taiteen historia ja paljon niiden väliltä. Museolla on valmiit opastuskokonaisuudet näyttelyiden teemoista mutta niiden sisältöjä voidaan myös yhdistellä. Opastukset antavat kaiken ikäisille oivan mahdollisuuden tutustua Emil Aaltosen museon tarjoamaan kulttuurihistorialliseen elämykseen. 

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen 12.5. mennessä tässä, tai klubin ilmoitustaululle

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan ei ole enää mahdollista.